zondag 1 juli 2012Ook ik geniet nu van vakantie. Drie maanden lang, zelfs meer. Maar 't is zeker niet dat ik al die vakantiedagen op mijn lui gat blijf zitten.

Om te beginnen is het nu tijd om nog eens uitgebreid bij te praten met alle vriendinnen. Te gaan shoppen en vooral alle creatieve ideeën die ik opgespaard heb de vrije loop te laten. Oké, best niet alle ideeën want dan geraak ik niet meer weg van achter de naaimachine.

Er is dan ook niets zo zalig als met een goede vriendin de markt afgaan en in de stad verder dwalen en leuke nieuwe plekjes te ontdekken.Op de 'Antiek, brocante, curiosa en tweedehandswarenmarkt ' bij Sint-Jacobs in Gent kocht ik deze schatten. Hopelijk kan ik deze snel omtoveren tot juwelen en een mooi tasje. Alleen moet ik nog uitdokteren hoe ik de stof eigenlijk aan dat metaal bevestigd krijg. Iemand die daar ervaring met heeft?


Helaas moet er ook gewerkt worden. De broodnodige centen bijeen sparen om al dat creatiefs en vooral het shoppen en andere te kunnen betalen. Niet dat ik daarover te klagen heb, want de vakantie blijft puur genieten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten