vrijdag 16 september 2011

oepsie

De laatste dagen heb ik heel veel in elkaar gestoken en geprutst, helaas heel weinig geblogd...


Er wordt veel gerecykleerd in blogland nu. Ik ben, vrees ik, nog niet zo ervaren om van een simpele broek of t-shirt zo'n fantastische dingen te maken. Wel probeer ik zelf ook zoveel mogelijk stoffen of voorwerpen een nieuwe bestemming te geven. (is gemakkelijk maar vooral goedkoop :p ).

Dit gele glaasje was voor de glascontainer bestemd, ik breide er een jasje voor. Eh voila nu heb ik extra bakje voor als de prutsen op mijn bureau in weg te steken. Maar stiekem had ik gewoon zin om nog eens te breien en deze verlengde steek uit te proberen.

Nu de elke dag een schets.. dit zijn mijn laatste plantje:


 Voor de laatste bloem heb ik mijn aquarelverf nog eens bovengehaald. Heel leuk om terug te verven en veel uitdagender dan enkel potlood.


Helaas is het na deze gestopt. Ik heb het dus verre van 365 dagen volgehouden (schaamblosje). Jammer.. maar het is beter gewoon te stoppen dan het als een verplichting te zien, toch?
Een snelle foto van 'mijn atelier'... Tja als de bureau al vol staat is er op vloer nog altijd wel een beetje plek.Morgenochtend vlieg ik naar de zon en het Romeinse erfgoed. Samen met mijn vijf ongelofelijk zalige hartsvriendinnen vertrek ik voor een kleine week naar Rome! Het zal dus weer eventjes stil zijn op mijn blog (voor de verandering, uhum :p)
Maar om jullie nieuwsgierigheid al vast te prikkelen ga ik mij na de reis wagen aan een eerste tutorial. Of toch het patroon en uitleg van hoe ik van deze tas als basis:


 tot dit exemplaar ben gekomen... Kostenplaatje: 4 euro en een dag werk ;-) En voor die zalige vriendinnen maakt ik al vast een klein verrassingskado'tje om de reis alvast goed te starten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten