woensdag 14 november 2012

De blog waaraan ik bezig was voor het computercrash tijdperk:

Al de creatieve niet-architectuur projecten liggen stil. Veel te veel te zien en te beleven! En ook wel gebrek aan naaimachine, breinaalden, tangen, parels...
Even wennen om te leven met enkel twee koffers aan spullen. Maar ook niet slecht om te leren het even met minder te doen. Hoeveel van die spullen hebben we echt echt nodig?
Oké ik mis het wel, het gefrutsel en de kleine projectjes. Maar met mijn basic uitrusting red ik me wel voor deze maanden.

Dus: Hoe met zo weinig mogelijk materiaal jouw driehoekvormige en gele kamer veranderen in een gezellige plek? Nog volop "under construction" (en wordt waarschijnlijk nooit voltooid). Maar hier toch al een goede start:







dinsdag 13 november 2012

Italia, sei bella



Na twee uitputtende en vermoeiende weken zonder laptop is ie dan eindelijk gefikst. Hoera, het einde van het lijden. Minstens twee keer per jaar laat hij mij in de steek, die dell van mij. Maar nu is hij vers geherïnstalleerd en kan hij er met vernieuwde snelheid weer tegenaan.

En dan crasht hij weer. Doodleuk na nog geen vijf dagen. Eerlijk?! Zoiets is toch te wreed! Daar zit je dan in je Italiaans paradijs.. Nog eens twee weken zonder met het thuisfront te skypen? Zonder internet om alles op te zoeken. En dan is er nog het schoolwerk dat ik juist begon bij te benen.
Maar goede moed, kop niet laten hangen.
Maandagmorgen vroeg voor de tien miljard miljoenste keer (effectief toch de zevende keer) naar de computershop.

Tranen in de ogen, klaar om mij deze keer toch echt wel kwaad te maken.
-"Maybe we don't have to reinstall him, but I'm not sure."
Sprankeltje hoop..
-"But I'm afraid it is a problem with the hard disk."
Wa?! Goh waarom ook niet complete pech!

Daar sta je dan, in een mentale rollercoaster tussen tussen hoop en wanhoop. En dan geeft de dame, die al zo lang geduldig haar beurt staat af te wachten, je dit kleine maar gemeende compliment. Dan besef je toch weer hoe mooi Milaan kan zijn.


Sei bella, Italia!